Turtips, bålmat, innlegg og filmer fra nettet og egne turer
Kan skrive under på at dette fungerer helt etter oppskriften: http://www.tursiden.net/2012/10/kunsten-a-steke-med-overvarme/La også merke til en "pinsett" av ferske greiner. Virket litt enklere å flytte på glørne på den måten en med "spisepinne" prinsippet.
Glimrende, Jan Erik. Anbefaler alle en tur innom www.tursiden.net for flere gode tips og oppskrifter.
Kan skrive under på at dette fungerer helt etter oppskriften: http://www.tursiden.net/2012/10/kunsten-a-steke-med-overvarme/
SvarSlettLa også merke til en "pinsett" av ferske greiner. Virket litt enklere å flytte på glørne på den måten en med "spisepinne" prinsippet.
Glimrende, Jan Erik. Anbefaler alle en tur innom www.tursiden.net for flere gode tips og oppskrifter.
SvarSlett